Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Používáním webu s tím souhlasíte. Další informace.
Autor: Vlčák 22.4.2021

Zpátky do minulosti- ME 2004

(Zdroj obrázku: cdnlogo.com)

Čau všichni nadšení kvízomaniaci a fanoušci sportu. Fotbalu zvlášť. 

 Napadlo mě vydávat teď sérii kvízu o jednotlivých velkých fotbalových událostech, turnajích a zápasech. Mistrovství Evropy, Mistrovství světa, finále Ligy Mistrů nebo i nějaké zápasy, které se stali legendárními a nepatří do žádné z těhle kategorií. Myslím si, že by to mohl být dobrý nápad. Do komentů mi prosím dejte vědět, jestli by to mělo cenu. Mohly bychom si tak zavzpomínat nenásilnou a zábavnou formou na zápasy nejen našich reprezentantů, které jsme hltali a sledovali jak přibití k zemi.

Jedním takovým úspěchem české repre bych rád začal tuhle celou sérii. Je to Euro 2004. Sešel se tehdy možná nejlepší národní tým, který kdy náš stát měl. Když se koukneme takhle zpětně, tak umístění, které jsme zde dosáhli je úžasné. Jen sotva se nám povede ho vyrovnat následujících pár let. Jenže tehdy byl úspěch dost podceňovaný. Hráči i občané České republiky byli zdrceni gólem v poslední minutě první půle nastavení v semifinálovém duelu. Pavel Nedvěd, Milan Baroš, Karel Poborský, Honza Koller, Vláďa Šmicer, Tomáš Ujfaluši, Tom Rosický i Péťa Čech. Takováhle obrovská jména nás reprezentovala naq tomto mistrovství. Neuvěřiterlný tým! Legenda vedle legendy. 

Teď už ale pojďme na kvíz, jistě chcete už začít. 

Užijte si ho, přeji hodně štěstí! A po ukončení mi prosím napiště do komentářů, zda-li vás série “Zpátky do minulosti“ baví a měl bych pokračovat. Já v to doufám. Příště bych dal MS 2006 v Německu a nebo zlaté finále Liverpoolu v roce 2005. Uvidíme. :)

Zpátky do minulosti- ME 2004

 




Další kvízy


Dejte přátelům vědět, jak jste dopadli. Povedou si lépe?