Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Používáním webu s tím souhlasíte. Další informace.
Autor: Vondri 29.11.2018

Vítězové turnaje mistrů

(Zdroj obrázku: www.zimbio.com)

Před nedávnem jsme zveřejnili kvíz na historické vítězky turnaje mistryň, tentokrát tu máme historické vítěze, v mužské části toho prestižního turnaje. 

Dokážete vyjmenovat hráče, kteří od roku 1970 po letošní rok, tento turnaj vyhráli? Pravidelně se ho účastní 8 nejlepších tenistů aktuální odehrané sezony a zpravidla je to velký,poslední turnaj v sezoně.

Jak už jsem napsal, tak tento turnaj se prvně konal v roce 1970, až do roku 1989 byl známý jako Masters Grand Prix. V letech 1990-1999 se turnaj jmenoval ATP Tour World Championship. V letech 2000-2008 pro změnu změnil název na Tennis Masters Cup, poté ještě v letech 2009-2016 jako ATP World Tour Finals. A v poslední řadě se poslední 2 ročníky (2017,2018) nazývali jako ATP Finals. Od roku 2009 se každý ročník tohoto turnaje koná v Londýně,  na tvrdém povrchu. 

Jako nápověda Vám poslouží iniciály daného tenisty.

Některá jména v seznamu nejsou tolik známá, ale třeba se aspoň něco nového dozvíte. Každopádně přejeme hodně štěstí při řešení tohoto kvízu a příjemnou zábavu, s Vašimi výsledky a jinými připomínkami se můžete pochlubit pod kvíz do komentářů. 

Přejeme hezký den.

 

 

Vítězové turnaje mistrů

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Iniciály hráče


Další kvízy


Dejte přátelům vědět, jak jste dopadli. Povedou si lépe?