Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Používáním webu s tím souhlasíte. Další informace.
Autor: TM21 16.5.2020

TOP 25 nejlepších českých hokejistů v počtu zápasů základní části NHL

(Zdroj obrázku: https://www.nhl.com/)

Vítejte u kvízu, kde se pokusíte vyjmenovat 25 nejlepších českých hokejistů v počtu odehraných zápasů základní části nejlepší soutěže světa, zámořské NHL. Přesněji je zde v prvním sloupečku 20 českých hráčů, kteří odehráli nejvíce zápasů v této prestižní soutěži. V druhém sloupečku je ještě navíc 5 brankářů s nejvíce zápasy. 

Vlevo uvidíte počet odehraných zápasů a pozici. U některých hráčů se uznávají i známé přezdívky. Když už si nebudete vědět rady, můžete použít nápovědu a uvidíte zde iniciály hráče, ale také pro zajímavost, a někomu to může pomoci, český tým, ze kterého přišel hráč do zámoří nebo je jeho odchovancem, případně v něm odehrál nejvíce zápasů z českých klubů, atd. Někde jsou uvedené i kluby dva. Po využití nápovědy ale dostanete za správnou odpověď jen 0,5 bodu. Mezi hráči v poli je 15 útočníků, ale také 5 obránců, v druhé tabulce jsou tedy jen brankáři. 

Přeji hodně štěstí. Kolik z 25 hráčů dokážete uhodnout?

 

TOP 25 nejlepších českých hokejistů v počtu zápasů základní části NHL

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Iniciály hráče a český tým, ze kterého přišel do zámoří nebo je jeho odchovancem anebo v něm odehrál nejvíce zápasů z českých klubů


Další kvízy


Dejte přátelům vědět, jak jste dopadli. Povedou si lépe?