Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Používáním webu s tím souhlasíte. Další informace.
Autor: Vondri 16.11.2018

Vítězky turnaje mistryň

(Zdroj obrázku: https://www.karolina-pliskova.com)

Připravili jsme si pro Vás další tenisový kvíz..

Mužský turnaj mistrů se již překlopil do vyřazovacích bojů, kde se rozhodne o vítězi za rok 2018, my jsme se však v tomto kvízu zaměřili na historické vítězky turnaje mistryň. Turnaj mistryň pro rok 2018 skončil již 28.října. 

Turnaj mistryň má taky poměrně dlouhou tradici, stejně jako ten mužský. Turnaj mistryň se hraje od roku 1972 a za tu dobu prošel řadou změn, ať už, co se týče názvu tohoto turnaje, tak také místa konání. 

Jen pro zajímavost.. Nejdelší období, kde se v kuse konal turnaj mistryň bylo od roku 1979 do roku 2000 město New York, kde se každoročně po dobu 21let konal turnaj mistryň ve světoznámé hale Madison Square Garden. Od roku 2001 se postupně jako pořádající města vystřídala.. Mnichov. Los Angeles, Madrid, Dauhá, Istanbul a v neposlední řadě také Singapore, kde se konal turnaj mistryň i letos. Po 5 ročnících však přichází změna a od roku 2019 by se měl turnaj mistryň konat v čínském Šen-Čenu.

Dokážete vyjmenovat hráčky, které zvítězili od roku 1972 po současnost? Uznávám, že tento kvíz patří mezi ty obtížnější, avšak se třeba něco nového dozvíte.)

Info k nápovědě: Jako nápověda Vám v tomto kvízu poslouží iniciály dané hráčky. V každé kolonce uvidíte rok ve kterém daná hráčka turnaj vyhrála+ také její národnost v době vítězství. 

Přejeme hodně štěstí při řešení tohoto kvízu a hlavně příjemnou zábavu.

 

Vítězky turnaje mistryň

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Iniciály hráčky


Další kvízy


Dejte přátelům vědět, jak jste dopadli. Povedou si lépe?