Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Používáním webu s tím souhlasíte. Další informace.
Autor: Marek 16.3.2019

Co víte o mistrovství Evropy?

(Zdroj obrázku: yyyfinance.com)

Jelikož se brzy začne hrát kvalifikace o mistrovství Evropy v roce 2020,rozhodl jsem se vytvořit kvíz, ve kterém si budete moct vyzkoušet své znalosti ohledně mistrovství Evropy ve fotbale.

V kvízu se nachází 5 tabulek. V první tabulce bude vaším úkolem napsat nejlepší střelce daného šampionátu. Do součtu gólů se počítají i góly vstřelené v penaltových rozstřelech. Ve druhém tabulce bude vaším úkolem vypsat všechna města, ve kterých se hrálo finále mistrovství Evropy. Ve třetí tabulce budete muset napsat vítěze daných turnajů. Ve čtvrté tabulce se budete snažit vyjmenovat nejlepší střelce historie mistrovství Evropy. I v tomto případě se počítají góly vstřelené v penaltových rozstřelech.V páté tabulce budete muset vyjmenovat všechny gólmany, kteří se objevili v nejlepší sestavě daného turnaje.

U některých buněk se nachází hvězdička. Ta značí, že se v daném roce stalo nejlepším střelcem více hráčů. V těchto případech doporučuji psát pouze příjmení hráčů (stačí napsat jednoho).

Nyní něco málo k nápovědě: V otázkách, kde se po vás chce jméno hráče, se zobrazí národnost hráče. V momentě, kdy je odpovědí stát, nápověda zobrazí první písmeno tohoto státu. A u otázek, kde je odpovědí město, se zobrazí stadion, na kterém se hrálo v daný zápas. V otázkách s hvězdičkou se pro každou možnou odpověď zobrazí nápověda.

Doufám, že se vám kvíz bude líbit a že se vám povede :)

 

Co víte o mistrovství Evropy?

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Národnost (u hráčů), První písmena (u států)


Další kvízy


Dejte přátelům vědět, jak jste dopadli. Povedou si lépe?