Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Používáním webu s tím souhlasíte. Další informace.
Autor: Marek 1.6.2019

50 nejoblíbenějších Večerníčků

(Zdroj obrázku: 1gr.cz/fotky/idnes)

Každý člověk si jako malý pouštěl v televizi Večerníčky. Některé mu přirostly k srdci, jiné se mu prostě nezdály tak dobré. Asi i proto se v roce 2013 rozhodla Česká televize udělat diváckou anketu o nejlepší Večerníček vůbec. Navíc se v tom roce jednalo o 60. výročí vzniku právě České televize, ke které Večerníčky neodmyslitelně patří, takže to bylo i takové tématické. V žebříčku se nachází 50 nejoblíbenějších Večerníčků podle obyvatel České republiky.

Nyní něco k podobě kvízu: Večerníčky jsou seřazeny od nejpopulárnějšího. V levém sloupci se nachází rok, kdy byla odvysílána první epizoda daného Večerníčku. Nápověda vám zobrazí postavy, které ve Večerníčku vystupují. Pokud se jméno postavy vyskytuje i v názvu Večerníčku, snažil jsem se najít jinou známou postavu. Když se mi to nepovedlo, tak jsem alespoň napsal stručný popis hlavní (popřípadě hlavních) postav, který by vám měl pomoci odhalit, o jaký Večerníček se jedná.

Doufám, že se vám kvíz bude líbit :)

 

50 nejoblíbenějších Večerníčků

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? postavy z Večerníčku


Další kvízy


Dejte přátelům vědět, jak jste dopadli. Povedou si lépe?