Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Používáním webu s tím souhlasíte. Další informace.
Autor: Ask123 18.1.2019

Dokážete vyjmenovat všechny důležité postavy,které se objevili ve filmu Avengers:Infinity War

(Zdroj obrázku: https://nafilmu.cz/wp-content/uploads/2018/11/infi)

Zdravím tak tu máme další kvíz. Tentokrát na téma mého nejoblíbenějšího filmu a zároveň jednoho z nevýdělečnějších filmu historie Avengers:Infinity War. Dokážete poznat všechny důležité postavy, které se objevili v Avengers:IW. Doufám, že se kvíz bude líbit.

Ke kvízu: Až zapnete kvíz zobrazí se vám 2 tabulky. Levá zobrazuje postavy, které měli ve filmu kladnou karmu (správné chování, snaha zachránit lidstvo, boj se záporákem.). Pravá tabulka zobrazuje záporáky (všechny postavy, které bojovali proti kladným postavám.)

V kvízu můžete psát české názvy u některých postav, kde se to občas používá. Ovšem, lepší bude když jména superhrdinů budete psát v angličtině. Dále, také můžete použít civilní jména postav, například Matt Murdock/Daredevil.

Enjoy :)

 

Dokážete vyjmenovat všechny důležité postavy, které se objevili ve filmu Avengers:Infinity War?

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? první písmena jména (když jsou dvě písmena jedná se o dvoujmenný název např. (Ant Man (AM)). Písmena mimo závorku jsou nápověda v angličtině. Písmena v závorce určují české jméno postavy.


Další kvízy


Dejte přátelům vědět, jak jste dopadli. Povedou si lépe?