Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Používáním webu s tím souhlasíte. Další informace.
Autor: Martin Kondr 14.10.2018

Třicet nejoblíbenějších seriálů v Česku a na Slovensku

(Zdroj obrázku: metro.co.uk)

Seriály jsou pro spoustu z nás častou a oblíbenou výplní volného času. Dokážete ale odhadnout, které jsou v Česku a na Slovensku vůbec ty nejoblíbenější?

Oblíbenost se celkově neměří přesně a dobře, pro účely tohoto kvízu jsem použil žebříček nejoblíbenějších seriálů populárního a největšího filmového webu u nás - ČSFD.cz, kde si desetitisíce lidí vybírají na svůj profil svých deset nejoblíbenějších seriálů. Každý takto vybraný seriál dostane bod do zmíněného žebříčku.

V kvízu se po vložení správné odpovědi objeví název seriálu používaný v Česku, uznávají se ale také odpovědi v podobě originálního názvu (v angličtině) nebo v názvu, který se používá na Slovensku. V tomto kvízu by tak neměl být nikdo omezován :) 

Po spuštění kvízu uvidíte v levém sloupci pořadí a rok vzniku, nebo lépe řečeno rok, ve kterém se seriál začal vysílat. Pokud budete dlouho váhat, můžete použít nápovědu, která zobrazí žánr seriálu.

Kolik dokážete získat bodů? Dejte nám vědět do komentářů :) 

 

Třicet nejoblíbenějších seriálů v Česku a na Slovensku

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Žánr seriálu dle ČSFD


Další kvízy


Dejte přátelům vědět, jak jste dopadli. Povedou si lépe?