Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Používáním webu s tím souhlasíte. Další informace.
Autor: Vondri 26.8.2018

Piloti, kteří se stali mistry světa Formule 1.

(Zdroj obrázku: www.autorevue.cz)

Tentokrát je tu něco pro fanoušky motorsportu, konkrétně jednoho z nejsledovanějších závodů historie a také současnosti - Formule 1.

Velká cena Belgie ve Spa Franchonschamps začíná za necelou hodinu a tak jsme si pro Vás připravili něco, co by Vás třeba mohlo na tuto Grand Prix naladit a mohli jste si prověřit své znalosti tohoto odvětví ,ještě před startem Velké ceny. 

Dokážete vyjmenovat závodníky, kteří se od založení tohoto prestižního seriálu (1950), stali mistry světa? V každém políčku máte počet mistrovských titulů a také národnost jezdce, který titul získal. 

Informace k nápovědě: Jako malá přednápověda Vám poslouží to, že jezdec, který je stále aktivním závodníkem v F1 má národnost napsanou VELKÝMI PÍSMENY. Nápověda, kterou si můžete sami aktivovat, bude opět sloužit v podobě iniciálů jezdce, který sedí k popisu vlevo (Národnost a počet titulů). 

Poznámka: Nápověda se aktivuje ke všem odpovědím najednou, takže nápovědu doporučujeme využít, až když si nebudete jistí žádnou z odpovědí, můžete tak přijít o důležité body, jelikož za správnou odpoveď s využitím nápovědy je už pouze 0,5 bodu. 

Přejeme Vám hodně štěstí při řešení tohoto kvízu a věříme, že se Vám kvíz bude líbit. Za každé reakce pod kvíz do komentářů, budeme moc rádi. Každé konstruktivní kritiky si vážíme a stejně tak nás zajímá Váš výsledek v kvízu, takže neváhejte a také napište do komentářů pod kvíz, jak jste dopadly. 

Mějte hezký den

 

Piloti, kteří se stali mistry světa Formule 1.

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Iniciály daného závodníka.


Další kvízy


Dejte přátelům vědět, jak jste dopadli. Povedou si lépe?