Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Používáním webu s tím souhlasíte. Další informace.
Autor: Marek 23.6.2019

Kolik TOTS hráčů z FIFY 19 dokážete vyjmenovat?

(Zdroj obrázku: vignette.wikia.nocookie.net)

Ve hře Fifa 19 se rozjela akce TOTS tedy Team Of The Season (tým sezóny), a s tím spojené vylepšené kartičky hráčů, kteří v letošní sezóně předváděli podle EA nejlepší výkony. Víte ovšem kteří hráči se v tomto výběru nachází z nejlepších lig světa?

V kvízu se nachází 10 tabulek, z čehož každá tabulka je vyhrazena pro jednu ligu. V první tabulce budete doplňovat hráče, kteří se nacházejí v tzv. Community Tots, což je TOTS, který si odhlasovali hráči a fanoušci FIFY. Následně jsou ligy v pořadí: EFl (druhá nejvyšší anglická liga), Premier League, SPL (saudská liga), Bundesliga, Liga NOS (portugalská liga), La Liga, Sere A, Eredivisie (nizozemská liga), Ligue 1 a tzv. LATAL, což je Tým sezóny jihoamerických lig (Mexiko, Argentina, Brazílie, ...)

V levém sloupci se zobrazí rating TOTS kartičky a národnost hledaného hráče. Nápověda zobrazí klub, kde hráč působil letošní sezónu. V kvízu nejsou zahrnuti hráči, kteří se nacházeli v SBC nebo v týdenních úkolech.

Doufám, že se vám kvíz bude líbit :)

 

Kolik TOTS hráčů z FIFY 19 dokážete vyjmenovat?

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? klub, kde hráč působil


Další kvízy


Dejte přátelům vědět, jak jste dopadli. Povedou si lépe?