Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Používáním webu s tím souhlasíte. Další informace.
Autor: Martin Kondr 30.8.2018

Pokáčovy písničky

(Zdroj obrázku: pokac.cz (foto Dan Salač))

Pokáč... Sympatický písničkář, jehož tvorba baví tisíce lidí. Kolik jeho písniček dokážete vyjmenovat?

První kvíz kategorie "Hudba" jsme chtěli věnovat někomu, koho jsme si oblíbili, koho posloucháme a celkově někomu, kdo nás dokázal zaujmout. Pro mnohé to nemusí být tak známé jméno, ti si asi tento kvíz moc neužijí, pro ty další to ale může být zábava, při níž si pokusí vzpomenout na písničky oblíbeného autora. 

Jak již bylo napsáno, v tomto kvízu půjde o písničky, konkrétně o jejich názvy. Je těžké shromáždit všechny písničky jednoho interpreta... Vzal jsem všechny písničky z YouTube v první tabulce, písničky z alba Vlasy, a také z jeho historičtějších pokusů - alb Pokák a Pekáč. V kvízu se nachází také různé minisongy a "featy", tedy písničky, na nichž se podílel i někdo jiný. Po spuštění kvízu uvidíte v levém políčku tabulky informaci o albu či Pokáčovo označení videí (minisong, demo, akusticky...). Do kvízu jsem nezahrnoval předělávky písniček (covery) ani fotbalové písničky. Zapomněl jsem na nějakou písničku? Napište do komentářů, rád ji doplním :) 

V první tabulce jsou písničky z Pokáčova YouTube kanálu seřazené od nejnovějšího zveřejnění videa, ve druhé zbytek. Pokud si nebudete vědět rady, doporučuji využít nápovědu, která zobrazí nějakou část písničky. 

A teď už jdeme na kvíz! Pokud Pokáče neznáte, tak nemusíte smutnit, brzy budou i kvízy na další interprety nebo na věci související s hudbou. Pokud jste jeho velkými fanoušky, budeme jen rádi, když se nám tu pochlubíte výsledkem. V žádném případě nebuďte smutní, pokud nedosáhnete velkého skóre. Po prvních testech zjišťuji, že už zisk 40% je hodně dobrý. No, však uvidíte. Hlavně se dobře bavte :)

 

Pokáčovy písničky

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Část písničky


Další kvízy


Dejte přátelům vědět, jak jste dopadli. Povedou si lépe?